0752691608

Table lisă

Laminată la rece (0.3-6 mm)

Table lisă Arad

Tabla aluminiu este foarte utilizată în diverse domenii, datorită proprietăţilor mecanice excelente, greutate specifică scăzută (o treime faţă de oţel), proprietăţi de sudare foarte bune, proprietăţi anticorozive şi nu în ultimul rând datorită proprietatății sale de reciclare.

DOMENII DE UTILIZARE FRECVENTE PENTRU TABLĂ ALUMINIU SUBŢIRE

Tabla aluminiu este utilizată în construcţia de maşini, industria auto, industria alimentară, industria chimică, în construcţii civile, industria navală şi aeronautică, în industria transporturilor feroviare, domenii unde, folosirea aluminiului este substanţială.

ALIAJE FRECVENT UTILIZATE LA TABLA ALUMINIU SUBȚIRE

Este aliajul cel mai des întâlnit şi folosit. Este utilizat frecvent în industria publicitară, acoperişuri, containere, folii, tuburi flexibile pentru aerisiri, plăci pentru offset pentru printări, fabricarea de boilere, folii de protecţie, articole de bucătărie, echipamente chimice şi echipamente pentru industria alimentară, corpuri de iluminat. Are o rezistenţă ridicată la coroziune. Are proprietăţi bune în ceea ce priveşte lăcuirea şi anodizarea. Se poate prelucra foarte uşor prin deformare

WhatsApp WhatsApp us