0752691608

Tigla metal kolaj

Sisteme profesionale pentru acoperisuri

Novatik METAL | KOLAJ

PANOURI METALICE PENTRU ACOPERIȘ

Acoperișul Novatik METAL KOLAJ vine ca o nouă opțiune pentru arhitecți și designeri, conturând în mod evident noile trenduri din domeniul acoperișurilor și aducând un plus, mai ales construcțiilor noi, care vizează proiecte moderne realizate în stil minimalist.

Novatik METAL KOLAJ, un profil cu linii orizontale accentuate, oferă un look modern acoperișului, dar în același timp și un aspect clasic ce amintește de acoperișurile mansardelor frantuzești sau de stereotomia zidurilor de cărămidă. Este un profil care se potrivește mai ales acoperișurilor cu pante abrupte, inclusiv pentru placările verticale.

Forma deosebită a profilului Novatik METAL KOLAJ înnobilează aspectul oricărui cămin, transformând un acoperiș simplu, într-unul care va excela atât ca design, dar mai ales ca funcționalitate și siguranță. Cele două modalități de instalare ale profilului Novatik METAL KOLAJ oferă multiple posibilități de expunere printr-un montaj simplu și versatil: intercalat sau aliniat.

Designul bine proporționat și aspectul stratificat, minimalist sunt atuuri care atrag atât arhitecții și dezvoltatorii, preocupați de soluții inovatoare, cât și clienții aflați în căutarea unui acoperiș diferit, care să reflecte perfect stilul lor de viață.

Lățimea de 233 mm a noului profil Novatik METAL KOLAJ se traduce prin avantaje multiple:

– rezistență sporită împotriva fenomenelor meteo extreme (grindină și depuneri mari de zăpadă) datorată numărului mare de puncte de sprijin ale modulelor pe structura de lemn;
– un număr de 12 puncte de fixare pe fiecare metru pătrat de învelitoare înlătură riscul desprinderii modulelor, ceea ce înseamnă ca acoperișul Novatik METAL KOLAJ devine unul dintre cele mai sigure sisteme de învelitori.

Novatik își pune amprenta pe fiecare modul Novatik METAL KOLAJ pentru a certifica nivelul înalt de calitate al produselor sale. Marca Novatik® este ștanțată pe fiecare modul, asigurând în acest fel clienții de proveniența produselor și de autenticitatea acestora.

PATRU CANALE DE SIGURANȚĂ PENTRU EFICIENȚA SPORIȚĂ ÎMPOTRIVA INTEMPERIILOR

Datorită celor patru canale de rupere a capilarității, suprapunerea laterală a modulelor Novatik METAL KOLAJ asigură o etanșare superioară și sigură. Aceste canale au rolul de a conduce apa în mod natural spre zona de scurgere, formând patru bariere consecutive, cu scopul de a evita problemele cauzate de infiltrațiile apărute în urma furtunilor puternice.

Forma noului profil Novatik METAL KOLAJ permite suprapunerea modulelor în două moduri distincte de instalare: intercalat sau aliniat. Astfel, aspectul final al acoperișului oferă o versatilitate deosebită, mai ales pentru proiectele unde pretențiile arhitecturale sunt foarte ridicate.

Înălțimea de 30 mm a modulului Novatik METAL KOLAJ asigură o fixare și o etanșare sigură. Suprapunerile sunt aproape invizibile și este eliminat riscul infiltrațiilor accidentale sau a depunerilor de praf sub învelitoare.

Profilul KOLAJ beneficiază de cele mai recente inovații Novatik, care sub aspectul unui colaj de calități și caracteristici speciale, reprezintă un produs cu design premium, ce stabilește un nou standard de calitate pe piața învelitorilor din Europa.

Este un profil robust, care utilizează aceeași prindere în plan orizontal, specifică tuturor profilelor Novatik, cu o instalare fermă prin intermediul a 12 șuruburi de fixare per metru pătrat de învelitoare, ceea ce îi conferă o rezistență sporită împotriva vântului puternic și a fenomenelor meteo extreme. Dimensiunea redusă a modulului Novatik METAL KOLAJ generează pierderi tehnologice reduse și aduce avantaje semnificative în ceea ce privește depozitarea, manipularea și transportul.

Profilul Novatik METAL KOLAJ este produs din oțel prevopsit în trei variante de acoperire:

Novatik METAL KOLAJ Mat – oțel cu strat de protecție de ZnMg 120 g/mp, cu acoperire Polyester Mat 35 de microni și protecție de lack polyester pe fața inferioară a țiglei de 10 microni. Aliajul ZnMg este foarte stabil în condiții de ceață salină și asigură o protecție sporită la coroziune (atât pentru suprafața foii cât și pentru marginile de tăiere sau găuri). Protecția oferită de acoperirea de ZnMg asigură un înalt grad de rezistență la coroziune în diferite climate de exploatare. Garanție estetică: 15 ani. Garanție tehnică: 25 de ani.

Novatik METAL KOLAJ High Coat: oțel cu strat de protecție de Zn 275g/mp, cu acoperire Polyurethan-Polyamid 50 de microni și protecție Epoxid de 10 microni pe fața inferioară a țiglei. Acoperirea High Coat oferă o protecție excelentă la coroziune (RC4), rezistență sporită la zgârieturi și razele UV (RUV4). Acoperirea HIGH COAT beneficiază de 20 de ani garanție estetică și 40 de ani garanție tehnică.

Novatik METAL KOLAJ Frost: oțel cu strat de protecție de Zn 275g/mp, cu acoperire Polyurethan minim 60 microni și protecție Epoxid minim 7 microni pe fața inferioară a țiglei. Acoperirea FROST conferă durabilitate si rezistență sporită la zgârieturi și beneficiază de 20 de ani garanție estetică și 40 de ani garanție tehnică.

INFORMAȚII TEHNICE:

LUNGIME TOTALĂ modul: 1305 mm | LUNGIME UTILĂ modul: 1250 mm | LĂȚIME UTILĂ modul: 233 mm | NUMĂR MODULE / MP: 3,43 module | PANTĂ ACOPERIȘ: min. 16° | GREUTATE / MODUL: 1,58 kg

CULORI DISPONIBILE:

Novatik METAL KOLAJ Mat: Brick RAL8004, Roșu RAL3009, Maro RAL 8017, Gri RAL7016, Negru RAL9005, Maro RAL8019.
Novatik METAL KOLAJ High Coat: Gri RAL7016, Negru RAL9005.
*Notă: Profilul Novatik METAL KOLAJ HIGH COAT este disponibil în limita stocului.
Novatik METAL KOLAJ Frost: Gri RAL7016, Negru RAL9005.
*Notă: Profilul Novatik METAL KOLAJ FROST este disponibil în limita stocului.

WhatsApp WhatsApp us