0752691608

Tabla prefaltuita CLICK

Sisteme profesionale pentru acoperisuri

Novatik METAL | CLICK

ACOPERIȘUL CU ASPECT FĂLȚUIT

Tabla prefălțuită este considerată a fi tipul de învelitoare cel mai apropiat de tradiționalele acoperișuri fălțuite. De aceea, tabla prefălțuită Novatik METAL CLICK este soluția potrivită atât pentru renovări cât și pentru restaurări, dar și pentru arhitecturi ultra-moderne. Forma, dimensiunile și falțul prefabricat asigură costuri reduse fără să compromită  performanțele tehnice necesare unei învelitori de calitate.

AVANTAJE

  • Aspect plat ireprosabil;
  • Rezistență deosebită la coroziune;
  • Sistem de fixare atât în șuruburi, cât și prin cleme de inox;
  • Sistemul este recomandat pentru pante de minim 8°;
  • Ușor de instalat.

SISTEM DE FIXARE SOLID

Tablă prefălțuită Novatik METAL CLICK:

  • prindere prin șuruburi.

Tablă prefălțuită Novatik METAL CLICK S:

  • prindere prin cleme de inox, sistem cu un comportament îmbunătățit la dilatarea panourilor de tablă.

Tabla prefălțuită Novatik METAL CLICK / CLICK S este produsă din oțel prevopsit în trei variante de acoperire (finisaj):

 

Novatik METAL CLICK / CLICK S Mat: oțel cu strat de protecție de ZnMg 120 g/mp sau Zn 275 g/mp, cu acoperire Polyester Mat 35 de microni pe faţa superioară a ţiglei și protecție de lack polyester de 10 microni pe fața inferioară a țiglei. Aliajul ZnMg este foarte stabil în condiții de ceață salină și asigură o protecție sporită la coroziune (atât pentru suprafața foii cât și pentru marginile de tăiere sau găuri). Protecția oferită de acoperirea de ZnMg asigură un înalt grad de rezistență la coroziune în diferite climate de exploatare. Garanție estetică: 15 ani. Garanție tehnică: 25 de ani.

Novatik METAL CLICK / CLICK S High Coat: oțel cu strat de protecție de Zn 275 g/mp, cu acoperire Polyurethan-Polyamid 50 de microni pe faţa superioară a ţiglei și protecție de lack polyester de 10 microni pe fața inferioară a țiglei. Acoperirea High Coat oferă o protecție excelentă la coroziune (RC4), rezistență sporită la zgârieturi și razele UV (RUV4).  Garanție estetică: 20 de ani. Garanție tehnică: 40 de ani.

Novatik METAL CLICK / CLICK S Frost: oțel cu strat de protecție de Zn 275g/mp, cu acoperire Polyurethan minim 60 microni pe faţa superioară a ţiglei și protecție Epoxid minim 7 microni pe fața inferioară a țiglei. Acoperirea Frost conferă durabilitate si rezistență sporită la zgârieturi și beneficiază de 20 de ani garanție estetică si 40 de ani garanție tehnică.

INFORMAȚII TEHNICENovatik METAL CLICK:

LUNGIME TOTALĂ panou: 1000 – 6000 mm | LĂȚIME UTILĂ panou: 588/500/356 mm | PANTĂ ACOPERIȘ: min. 8°

* Pentru pante între 8° și 12° distanța de la coamă la streașină trebuie să fie de maxim 6 m lungime, fără străpungeri și fără suprapuneri verticale.

INFORMAȚII TEHNICENovatik METAL CLICK S:

LUNGIME TOTALĂ panou: 1000 – 6000 mm | LĂȚIME UTILĂ modul: 530/386 mm | PANTĂ ACOPERIȘ: min. 8°

* Pentru pante între 8° și 10° distanța de la coamă la streașină trebuie să fie de maxim 6 m lungime, fără străpungeri și fără suprapuneri verticale.

CULORI DISPONIBILE:

Novatik METAL CLICK / CLICK S Mat: Brick RAL 8004, Maro RAL 8017, Maro RAL 8019, Negru RAL 9005, Rosu RAL 3009, Gri RAL 7016.

Novatik METAL CLICK / CLICK S High Coat: Negru RAL 9005, Gri RAL 7016.

Novatik METAL CLICK / CLICK S Frost: Negru RAL 9005, Gri RAL 7016.

WhatsApp WhatsApp us